Svårt att sluta röka, prova då en elcigg

Rökning är dåligt för dig, varför inte prova en elcigg.

Det finns ingen rimlig argumentation som kan leda till någon annan slutsats. Rökning dödar massor av människor, cirka 50 procent av sina långsiktiga användare. Men med allt som sagt, folk älskar att röka.

Om du är en icke-rökare som föraktar rökare, finns det en tilläggsvinst för dig också. Tänk på att vaping inte är som traditionell rökning: det finns ingen rök, och det luktar inte riktigt dåligt alls. Du kan gå förbi eller genom ett vapenmoln och inte luktar en sak. Borta är dina dagar som rökare av att behöva rulla ögonen och hosta när du går förbi rökare. Vinn, vinn, eller hur?Prova gärna ett startkit som innehåller en elcigg och en e-juice flaska.

Elcigg
Vilken elcigg förångare är bäst?

Är i stor utsträckning en fråga om personlig preferens. Ingen enhet är avsedd att vara perfekt för alla användare. Men med tanke på svaret på ”Hur fungerar en förångare?” Kan det ge värdefulla insikter för att fatta beslutet om köp.

Konduktion var den första metoden som introducerades under 1970-talet. Denna metod kräver att medicinen är i direkt kontakt med värmekällan. Till exempel kan en enkel vapnings anordning ha en panna för att hålla läkemedlet. Direkt under pannan ger ett batteridriven värmeelement de temperaturer som behövs för att förångningen ska kunna ske.

Konvektionsvärme är den senaste metoden som utvecklats för förångare. På ett sätt som liknar en konvektionsugn. Använder konvektionsförångare varm luft för att höja temperaturen i kammaren tillräckligt för att tillåta förångning att ske.

En avgörande faktor som behöver utvärderas är det temperaturintervall som uppnås av förångaren. Olika typer av läkemedel kan förångas vid något olika temperaturer. Torra medicinska örter börjar vanligtvis förångas vid ungefär 140 grader Celsius och förbränna vid ungefär 230 grader Celsius . Därför bör en förångare som värmer medicin inom detta område ge tillfredsställande resultat för en elcigg.

Fysiken bakom förångning
Elcigg

Material kan förekomma i en av fyra tillstånd av materia, som är fasta, flytande, gas och plasma. Det vanligaste sättet att ändra materialets tillstånd är genom temperaturen. Om ett glas är fyllt med kranvatten är vattnet i flytande tillstånd. Men det kan omvandlas till ett fast ämne genom att sänka temperaturen eller en gas (ånga) genom att temperaturen ökar.

Men alla måste hitta sin perfekta temperatur för varje specifik medicinering. Det kan till och med finnas tider när individer föredrar att variera temperaturen vid tidpunkten, medicinens hårdhet eller annan faktor. Många vaporizers tillåter operatörer att välja temperaturen för varje vapingsession. Och vissa modeller har termostatstyrda värmeelement med digitala displayer för att underlätta temperaturjustering.

Hur fungerar det?

Elcigg tekniken är väldigt enkel och består av. En kraftkälla, några spolar som värmer och förångar saften. Och en LED-lampa vid toppen för att få dig att känna dig som hemma. Mods är en helt annan sak, dock med massiva batterier och ibland handgjorda spolar för optimal prestanda. Faktum är att det finns en subkultur inom vaping community som kallas ”cloud chasers”. Dessa människor strävar efter att göra de största galnaste molnen av ”rök” (ånga) möjligt. Men detta är inte utan risk. Användning av sub-OHM-resistansuppsättningar i deras förångare kan driva sina batterier tillräckligt hårt för att de ska misslyckas. Naturligtvis känner de berörda personerna vanligtvis riskerna och vetenskapen bakom en säker installation.

Hur arbetar en förångare för att leverera medicin? Den använder samma fysik som brinnande trä i en eldstad. Liksom trä, kommer medicinalväxter att börja släppa ångor vid en lägre temperatur än vad som behövs för förbränning. Men medan trä i en eldstad måste uppnå förbränning för att ge några fördelar behöver medicinska örter bara förångas. Det är dessa ångor, inte rök från en flamma, som innehåller de fördelaktiga kemikalierna.coil

Förångare

Vaping som en officiell väg att sluta röka är ett mycket nytt ämne. Det är definitivt att betrakta som sådan. Men om du funderar på att RJ Reynolds, Philip Morris och Lorillard de stora tobaksbolagen. Nu är tungt investerade, kan man argumentera för att vinstmaskinen hellre skulle se kunder. Inte slutare. Kan det vara strukturerat för att hjälpa människor att sparka vanan? ja självklart. Såsom nikotinplåster gradvis minskar läkemedlets nivåer med stor framgång, kan ett elcigg-kit med uppmätta nikotinnivåer möjligen hjälpa många att sluta. Men innan en läkare kommer att föreslå detta som ett hjälpmedel – och ärligt? De får aldrig – vi behöver en ordentlig studie för att ge oss någon typ av hälsorisk baserad grundlinje.

Ytterligare tips

För många är det enkla svaret på ”Hur fungerar en förångare?”. De fungerar väldigt bra. Men folk som är nya för förångare kan tycka att förångning är en ganska annorlunda upplevelse som kräver vissa justeringar. Dessa tips kan hjälpa till att få maximal nytta av förångande medicinska örter.

Ecigg

Så testa gärna att köpa ett elcigg startkit istället för vanliga tobakscigg nästa gång.